Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Bottartó fej

Rendezés:
Nézet:

Bottartó fej hátsó.

Raktáron
450 Ft

Extravagáns és praktikus hátsó bottartó fej, melybe jól passzolnak a parafanyeles feeder botok is! Gumírozott belsővel ellátott pofák jól fogják a botot, ha előredöntöd, akkor is megáll.

Raktáron
3.290 Ft

Speciális feeder bottartó fej, szabvány menettel ellátva így minden menetes leszúróval, rod pod-dal és tripod-dal használható.

Raktáron
1.250 Ft

Bottartó fej első.

Raktáron
450 Ft

5 pozíciós feder bottartó fej,kemény szivacsból,ami tökéletesen védi botunkat.  

Raktáron
1.320 Ft

Speciálisan a feeder horgászok igényeit kiszolgáló bottartó villafej. Középső részén egy gumicső található mely védi a botunkat. Kialakításának köszönhetően a hal nem tudja lerántani a botot a tartóról.

Raktáron
910 Ft

FC szivacsos bottartó (spicc)

 30cm

Raktáron
1.195 Ft
Ennek a botvillának a különlegessége, hogy az egyenetlen vízparton is vízszintesbe billen a fejben található „V” alakú betét.
Raktáron
590 Ft

FC szivacsos bottartó (nyél)

 50cm

Raktáron
1.350 Ft

Ismét egy hasznos újítás a Carp Expert-től! Ez a bepattintós hátsó botvilla egyaránt alkalmas „hagyományos” horgászbotokhoz és vékony nyéllel rendelkező bojlis botokhoz is. Kettős kialakításának köszönhetően nem kell fölöslegesen bottartókat vásárolnunk, ezzel a praktikus megoldással orvosolhatjuk a felmerülő problémát. Az alján található menet kompatibilis bármely, a horgászatban használatos leszúróval, rod-poddal.

Raktáron
315 Ft

Kemény szivacsból készült feeder bottartó fej,sűrű fogazással,dönthető fejjel.  

Raktáron
2.450 Ft

Speciális bottartó fej feeder horgászathoz.

Első és hátsó bottartóként egyaránt használható

10,5 cm

Előrendelhető
1.290 Ft

Ez a modern, SILSTAR márkájú, "előre" való bottartó fej, a kapcsoló elfordítása után, világít! Az éjszakai horgászat alkalmával, így nagyban segíti a "tájékozódást".

Raktáron
875 Ft

Menetes szárba, rod-podra vagy villafejek nélküli (pl.: buzzer bar) adapterbe csatlakoztatható, erősített, U alakú villafej, amelyet a horgászbot nyél felőli oldalán célszerű elhelyezni.

Raktáron
450 Ft

Ezzel a hátsó bottartóval nem kell többet attól tartani, hogy lecsúszik a bot az állványról amikor felfelé kell állítani a spicceket, akadós, sűrű növényzetű tavakon, vagy folyóvízen. Szabványos réz csavaros menete bármilyen leszúróba, rodpodba, tripodba illeszkedik.

Raktáron
290 Ft

Feeder bottartó fej, EVA felülettel ami védi botunkat. A szabvány menettel ellátott fej minden rodpoddal, leszúróval, és feeder karral is kompatibilis.

10 különböző botpozícióhoz 24 cm-es bottartó fej

Raktáron
3.250 Ft
Könnyű, de erős műanyagból készült bottartó fej. Két irányban állítható. Menete kompatibilis a leszúrókkal, bottartó karokkal. Ideális feeder vagy matchbotos horgászathoz.  14x23 cm
Raktáron
990 Ft

6 pozíciós feeder bottartó fej,kemény szivacsból ami tökéletesen védi botunkat.  

Raktáron
1.580 Ft

Anyaga :

alumínium bársony borítással

Raktáron
2.475 Ft