Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Bottartó fej

Rendezés:
Nézet:

Erősített, de egyben könnyített, kivitelű horgászbot tartó fej. Minden közkedvelt technikához alkalmazható (feeder, bojlis, picker, Match, fenekezős.) A fejen lévő bevágás szabadabb mozgást biztosít a zsinórnak, így a kapásjelzés biztosabb lesz ejtésre és húzásra is. Alapanyaga műanyag, a fém menet hosszú életű és szabványos ezért bármely bottartóhoz, rod-podhoz illeszthető. A hosszú menete lehetővé teszi a stabilabb, erősebb kapcsolódást bármely bottartóval vagy rod poddal.

Raktáron
450 Ft

Extravagáns és praktikus hátsó bottartó fej, melybe jól passzolnak a parafanyeles feeder botok is! Gumírozott belsővel ellátott pofák jól fogják a botot, ha előredöntöd, akkor is megáll.

Raktáron
6.490 Ft

Bottartó fej első.

Raktáron
450 Ft

Speciális bottartó fej feeder horgászathoz.

Első és hátsó bottartóként egyaránt használható

10,5 cm

Jelenleg nem kapható
1.290 Ft

Ez a modern, SILSTAR márkájú, "előre" való bottartó fej, a kapcsoló elfordítása után, világít! Az éjszakai horgászat alkalmával, így nagyban segíti a "tájékozódást".

Raktáron
875 Ft

Ezzel a hátsó bottartóval nem kell többet attól tartani, hogy lecsúszik a bot az állványról amikor felfelé kell állítani a spicceket, akadós, sűrű növényzetű tavakon, vagy folyóvízen. Szabványos réz csavaros menete bármilyen leszúróba, rodpodba, tripodba illeszkedik.

Raktáron
290 Ft

Feeder bottartó fej, EVA felülettel ami védi botunkat. A szabvány menettel ellátott fej minden rodpoddal, leszúróval, és feeder karral is kompatibilis.

10 különböző botpozícióhoz 24 cm-es bottartó fej

Raktáron
3.250 Ft

Anyaga :

alumínium bársony borítással

Raktáron
2.475 Ft

Két méretben választható, így alkalmas parafa vagy teli nyeles botokhoz, de rögzíthetők vele abbreviated/shrink nyelű modellek is. A belső szilikonbetét megvédi a botot a sérüléstől

A Nash által kifejlesztett Butt Lock botfogó villa praktikus, egyszerű és biztonságos. Minden esetben erőssen a helyén tartja a botodat.

Raktáron
5.390 Ft

SNATCH FÉM BOTRÖGZÍTŐ A Snatch botrögzítőnk teljesen megújult változata, erősebb, több rögzítő ponttal. Teljesen alumíniumból készült, csúszásgátló betétekkel és csatos rögzítő szerkezettel a könnyű és biztonságos rögzítésért.

Jelenleg nem kapható
2.550 Ft
Szabványos fém menettel rendelkező bottartó fej, mely minden menettel rendelkező leszúróhoz rögzíthető, Rod-podhoz is használható.

Belső szélessége 6,5 cm, ami egy szivacsos betéttel van ellátva.

Adaptere dönthető így a legtöbb helyzet megoldható használatával. Élénk narancs színe minden körülmény között kiváló láthatóságot biztosít.

Hátsó bottartónak vagy akár úsztatáshoz, spiccbotokhoz is jó választás.
Raktáron
1.190 Ft

Erősített, de egyben könnyített, kivitelű horgászbot tartó fej. Minden közkedvelt technikához alkalmazható (feeder, bojlis, picker, Match, fenekezős.) Alapanyaga műanyag, a fém menet hosszú életű és szabványos ezért bármely bottartóhoz, rod-podhoz illeszthető. A hosszú menete lehetővé teszi a stabilabb, erősebb kapcsolódást bármely bottartóval vagy rod poddal.

Raktáron
450 Ft
  • Méret: 4 x 11 cm
Raktáron
750 Ft