Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Carp Expert Digital Combo 3 botos szett

Ár:
37.990 Ft (29.913 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6084
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Carp Expert
A Carp Expert Digital Combo egy igazán jól eltalált bottartó és kapásjelző összeállítás, melyet elsősorban a pontyhorgászat szerelmeseinek ajánlunk!

Leírás és Paraméterek

A szett alapja egy Carp Expert Stabil Rod-Pod, mely egy masszív, strapabíró alumínium bottartó állvány. Állítható lábainak köszönhetően egyenetlen terepen is megállja a helyét, de jó hasznát lehet venni stégen is ahol a leszúrható bottartók használata nehézkes. Az állvány kialakításánál a súly és a tartósság elsődleges szempont volt, ezért ahol lehetett könnyű, de erős alumíniumból készült. A forgatható és billenthető fej segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a botokat. A vastag lábszerkezet alul tartja az állvány súlypontját ezzel is növelve a stabilitást. A dőlésszöge egy mozdulattal állítható ez különösen előnyös feltámadó szél és fárasztás esetén Összeszerelése pár másodpercig tart csupán. Természetesen ilyen szintű rod podhoz béléses hordozótáska jár, amelyben elszeparáltan tudjuk tárolni az egyes alkatrészeket.
- Hosszúság: 60-120 cm
- Magasság: 50-68 cm

Erre helyezhetjük fel rádiós kapásjelzőinket, melyből hármat + egy vevő egységet találhatunk a szettben. Mindkettő esetében a kapást hang és fényjelzéssel is jelzik számunkra. Az elektromos jelzők technikai és használati adatai:
- A vevőt 3 db AAA elem, míg a kapásjelzőket 1 db 9V elem. Mindkét eszköz hátlapja, annak lefelé mozdításával távolítható el.
- Az adó és a vevő külön bekapcsoló gombbal helyezhető üzembe, melyet 3 másodpercig kell nyomva tartani. Az üzemkész állapotot hang jelzi számunkra. Bekapcsolás után a jeladók automatikusan kapcsolódnak a vevőre. Eszközeinket a bekapcsoló gomb 3 másodpercig történő nyomva tartásával tudjuk kikapcsolni.
-Nyomógombok: Be/kikapcsoló gomb, "V" hangerő állító gomb, 5 állítási lehetőséggel, "S" érzékenységet állító gomb 5 állítási lehetőséggel, "T" hangszín választó gomb, 5 állítási lehetőséggel
- A jelzők szabvány menete minden leszúróhoz és rod pod-hoz csatlakoztatható
- Az elektromos jelzők élettartamát, strapabíróságát növeli, hogy esőálló termékek

A szetthez 3 db swinger is jár, mellyel az ejtős kapásokról sem maradunk le. Ledes kivitelének köszönhetően fényjelzéssel is tudatja számunkra a kapás tényét.
Carp Expert Digital Combo 3 botos szett

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!