Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Delphin RigSTATION SPACE C2G Táska

Ár:
15.490 Ft (12.197 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 101002363
Cikkszám: 9865
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Delphin

Táska mely rengeteg tárhelyet biztosít, viszont kompakt, ötvözi egyben az előketartót és az aprócikkes táskát.

Műszaki paraméterek:

Méret:31cm x 24cm x 11cm

Belső zseb: 30cm x 23cm x 7cm

Belső rekesz méret: 10cm x 8cm

Belső rekesz méret: 21cm x 14cm

Műanyag dobozok mérete: 10,5cm x 6,5cm x 2,5cm

Habfelület mérete: 27cm x 10cm x 1cm

Leírás és Paraméterek

A Delphin SPACE egy exkluzív táskasorozat jelölése a Delphin cég műhelyből. Csúcs kidolgozás, minőségi cipzárak, de különösen az új C2G terepminta dizájn jellemzi.

Az aktív pontyhorgászoknak mindig gondot okozott elrakni az összes kelléket és előkéit. Egészen mostanáig, megjelent a RigStation. Táska mely rengeteg tárhelyet biztosít, viszont kompakt, ötvözi egyben az előketartót és az aprócikkes táskát.

A fő rekesz bőséges helyet biztosít az aprócikkeknek, előkezsinóroknak és a szükséges eszközöknek melyekkel elkészíti szerelékét. Ráadásul négy doboz is található melyben az aprócikke elfér. A középső rész egyik oldalán kisebb hálós zsebek vannak, míg a másikon nagy hálós zseb található. Ennek köszönhetően mindig jól lássa mi hol van, így könnyen hozzáfér. A RigStation rendelkezik két hab fallal, melyre az előkötött horgait tudja rögzíteni. A hordó fül a táska felső részén van, így hordáskor nem fordítsa fel, felszerelése mindig a helyén van. Minőségi cipzárral és műanyag húzóval van ellátva.


A Delphin műhely stílusos szabadalmaztatott terepmintája a C2G márkanév alatt számos formával és látószöggel rendelkezik. A nevét, amit szabadon fordíthatunk Carpath 2. generációs, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, azaz a Carpath gondolatának átmenete a zöldbe. Egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a pontyszerelék egyes elemeit és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése azonnal egyedivé és maximálisan eredetivé váli
Delphin RigSTATION SPACE C2G Táska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!