Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Eheim Jäger 125W Thermostat automata vízmelegítő 150-200 l

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5200
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EHEIM
A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett.

Leírás és Paraméterek

 • biztonságos. Az üveg nagy tisztaságú, szennyeződésektől mentes, ellenáll minden féle kémiai és biológiai anyagnak, és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak (vízcsere esetén).
  - A kívánt hőmérséklet 0,5°C pontossággal állítható be 18-34°C között, szükség esetén +/- 2°C-kal egyszerűen módosítható a beállított hőfok.
  - Egyenletes hőleadást biztosít, a működést ellenőrző lámpa mutatja.
  - Teljesen alámeríthető (akár fektetve is elhelyezhető), túlhevülés ellen védett. Édesvizi és tengeri akváriumban egyaránt használható.
  A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett.
  Hő és ütésálló laboratóriumi üveg burkolatának köszönhetően kiemelkedően biztonságos. Az üveg nagy tisztaságú, szennyeződésektől mentes, ellenáll minden féle kémiai és biológiai anyagnak, és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak (vízcsere esetén).

  A kívánt hőmérséklet 0,5°C pontossággal állítható be 18-34°C között, szükség esetén +/- 2°C-kal egyszerűen módosítható a beállított hőfok.

  JÄGER 125 akváriumi fűtő - 125W technikai adatai:
  Teljesítmény: 125 Watt
  Fűtő hossza: 310 mm
  Átmérő: 24.5 mm
  150-200 literes akváriumokhoz ajánlott

  Az akváriumfűtőt csak 230V-os hálózatról szabad működtetni. A vízből kivett fűtőt nem szabad bekapcsolni. Kérjük, ne használjon sérült fűtőt, vagy olyat, amelyiknek a csatlakozó vezetéke meghibásodott. Érintésvédelmi okokból a csatlakozó vezetéket sem kicserélni, sem javítani nem szabad, a vezeték esetleges sérülése esetén az egész fűtőt ki kell cserélni!

  Figyelem: Vízbenyúlás előtt mindig feltétlenül áramtalanítsa az akváriumban levő összes elektromos felszerelést! Ha a fűtőt közvetlenül a kikapcsolás után veszi ki a vízből, kézbevételkor kérjük legyen óvatos, mivel a fűtő még néhány percig forró lehet.
 •  
Eheim Jäger 125W Thermostat automata vízmelegítő 150-200 l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!