Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Eheim Jäger 50W Thermostat automata vízmelegítő 25-60 literig

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5203
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EHEIM
A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett.

Leírás és Paraméterek

 • - Hő és ütésálló laboratóriumi üveg burkolatának köszönhetően kiemelkedően biztonságos. Az üveg nagy tisztaságú, szennyeződésektől mentes, ellenáll minden féle kémiai és biológiai anyagnak, és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak (vízcsere esetén).
  - A kívánt hőmérséklet 0,5°C pontossággal állítható be 18-34°C között, szükség esetén +/- 2°C-kal egyszerűen módosítható a beállított hőfok.
  - Egyenletes hőleadást biztosít, a működést ellenőrző lámpa mutatja.
  - Teljesen alámeríthető (akár fektetve is elhelyezhető), túlhevülés ellen védett. Édesvizi és tengeri akváriumban egyaránt használható.
  A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett.
  Hő és ütésálló laboratóriumi üveg burkolatának köszönhetően kiemelkedően biztonságos. Az üveg nagy tisztaságú, szennyeződésektől mentes, ellenáll minden féle kémiai és biológiai anyagnak, és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak (vízcsere esetén).
  A kívánt hőmérséklet 0,5°C pontossággal állítható be 18-34°C között, szükség esetén +/- 2°C-kal egyszerűen módosítható a beállított hőfok.
  ÄGER 50 akváriumi fűtő - 50W technikai adatai:
  Teljesítmény: 50 Watt
  Fűtő hossza: 243 mm
  Átmérő: 24.5 mm
  25-60 literes akváriumokhoz ajánlott
  Az akváriumfűtőt csak 230V-os hálózatról szabad működtetni. A vízből kivett fűtőt nem szabad bekapcsolni. Kérjük, ne használjon sérült fűtőt, vagy olyat, amelyiknek a csatlakozó vezetéke meghibásodott. Érintésvédelmi okokból a csatlakozó vezetéket sem kicserélni, sem javítani nem szabad, a vezeték esetleges sérülése esetén az egész fűtőt ki kell cserélni!
  Figyelem: Vízbenyúlás előtt mindig feltétlenül áramtalanítsa az akváriumban levő összes elektromos felszerelést! Ha a fűtőt közvetlenül a kikapcsolás után veszi ki a vízből, kézbevételkor kérjük legyen óvatos, mivel a fűtő még néhány percig forró lehet.
Eheim Jäger 50W Thermostat automata vízmelegítő 25-60 literig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Facebook