Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Delphin THE ONE

Rendezés:
Nézet:

Három méretben kapható :

Horog méretek :4,6,8,

A THE END Ronnie Rig kész szerelék békehalas horgászatra szolgál lebegő csalival közvetlenül a mederfenéken. A prémium minőségű THE END komponensekből áll. A szerelék horogból gyorsforgóból karikával, Ronnie forgóból, Ronnie gumistopperből és zsugorcsőből áll. Ez egy hatékony szerelék pop-up bojli vagy más lebegő csali használatakor, minden típusú álló vízen. Több méretben kapható.

Raktáron
1.395 Ft

A védőhüvelyes ólomkapcsok szépen rendezett készlete 7 teljes szettet tartalmaz. Mindegyik egy ólomkapocsból és egy 45 cm hosszú hüvelyből áll.

Raktáron
1.150 Ft

Könnyen formázható ólom paszta, vég szerelék terhelésére szolgál. A szerelék egybeolvad az aljzattal, így nem gátolja az óvatos hal odaúszását.

THE END, mert ez a végszerelék az új kezdet!

Raktáron
1.150 Ft

Nélkülözhetetlen kelléke minden pontyhorgász túrának. Minőségi, masszív fekete forgó ideális 4 méretben, költségtakarékos 20db-os kiszerelésben.

A kiváló kidolgozottság, hosszú élettartam az ön végszerelékének, ez a THE END! Mert ez a végszerelék az új kezdet!

Raktáron
750 Ft

A THE END Gumistopper Ronnie elsősorban Ronnie Rig szerelékhez ajánlott, ahol lebegő csalival horgászik. Kihasználását más békehalas szerelékeknél is hasznosítja. Több méretben kapható.

Raktáron
395 Ft

Minőségi, masszív fekete forgó gyorskapocs  "Quick Swap"  a kész előkék egyszerű  cseréjére szolgál. A csomagolás az ideális 4 méretet tartalmazza, amelyet a helyzetek túlnyomó többségében használ.

A kiváló kidolgozottság, hosszú élettartam az ön végszerelékének, ez a THE END! Mert ez a végszerelék az új kezdet!

Raktáron
990 Ft

Extra előnyös  csőmódolású barna zsugorcső ideális hosszban 43mm. Pontyozó végszerelékek védelmét szolgáló zsugorcső, vagy ún "zsinór" egyengető. Hő (pl. forró gőz) hatására zsugorodik.

THE END, mert ez a végszerelék az új kezdet!

Raktáron
750 Ft

A Horgony bojli stopper szett három tábla stoppert tartalmaz (szín: 2x G-Round, 1x átlátszó). Minden táblán 3 különböző méret található (S-3.2mm, M-6.7mm,L-11.7mm). Ezeknek köszönhetően ki tudja választani a megfelelő színt és méretet a csalizáshoz.

Raktáron
750 Ft

A HEAVY QUICK ólom szerelék készletet, a módszer rajongóinak tervezték, és mindent tartalmaz, amire szüksége van hozzá G-Round terepszínben. A készlet teljes 4 szereléket tartalmaz. Csomagolás tartalma:

- 4db Ólomkapocs-heavy duty gumiharanggal

- 4db  Forgó gyorskapocs Quick swap 4 méret

- 4db Kemény gubancgátló gumi 4cm

Raktáron
1.150 Ft

Három méretben kapható :

THE END Gumiütköző golyó / 60db
5mm / G-ROUND

THE END Gumiütköző golyó / 60db
6mm / G-ROUND

THE END Gumiütköző golyó / 50db
8mm / G-ROUND

Raktáron
750 Ft

Kemény gubancgátló gumi G-Round terepszínű kivitelben ideális 4cm hosszban. A "Quick Swap" gyorskapocs biztosítására szolgál. Megakadályozza a szerelék összegubancolódását bedobásnál.

Raktáron
950 Ft

Horgon kívüli egyszerű csalizáshoz. A csomagolás három méretet tartalmaz (18,21 és 25mm) , két színben: terepszínu G-Round és átlátszó.

Raktáron
750 Ft

Minimalista stopper, de mégis teljesen hatékony dizájnban. Ez a szett három tábla stoppert tartalmaz (szín: 2x G-Round, 1x átlátszó). Minden egyes táblán 120 darb található 4.2 x1.5 mm méretben.

Raktáron
750 Ft

Pontyozó ólom rögzítésére szolgál. A terepszínű G-Round klipsz biztosító csappal van ellátva a forgóban történő rögzítéséhez és az önakasztós szerelék létrehozásához. A csomagolás részét képező védőgumi megakadályozza az ólom lecsúszását a kapocsról.

Raktáron
750 Ft

Ez a pontyozó szerelék szett tartalmazza mindazt, amire egy pontyhorgásznak szűksége lehet a vízparton, terepszínű G-Round kivitelben. A szett tartalma:

- Ólomkapocs gumiharanggal / 10db

- Zsugorcső  / 10db

- Gubancgátló gumi  / 5db

- Bojli stopper szett / 1x

- Gumiütköző golyó 6 mm / 10db

- Pontyozó forgó 5db

- Forgó gyorskapocs Quick swap / 5db

Raktáron
1.795 Ft

Kemény gubancgátló gumi G-Round terepszínű kivitelben ideális 6cm hosszban. A "Quick Swap" gyorskapocs biztosítására szolgál. Megakadályozza a szerelék összegubancolódását bedobásnál.

Raktáron
950 Ft

A PIN-QUICK ólom szerelék készletet, a módszer rajongóinak tervezték, és mindent tartalmaz, amire szüksége van hozzá G-Round terepszínben. A készlet teljes 5 szereléket tartalmaz. Csomagolás tartalma:

- 5db Ólomkapocs gumiharanggal

- 5db Forgó gyorskapocs Quick swap

- 5db Kemény gubancgátló gumi 4cm

Raktáron
1.150 Ft

Ez a speciális horog befordító, amely az európai horgászvizekre lett tervezve az évek során nagy rajongótáborra tett szert, akik rendkívül elégedettek a formájával és funkcionalitásával. Formája tokéletesen illeszkedik a hal szájában való gyors megakadáshoz. A meghosszabbított farokrész bordázata lehetőséget ad az átmérő és hossz pontos beállítására annak levágásával, anélkül, az kárt tenne alakjában. A terepszínű G-Round kivitel pedig növeli hatékonyságát!

Raktáron
985 Ft

Minimalista stopper, de mégis teljesen hatékony dizájnban. Ez a szett három tábla stoppert tartalmaz (szín: 2x G-Round, 1x átlátszó). Minden egyes táblán 90 darb található 7.0 x1.9 mm méretben.

Raktáron
750 Ft

A HEAVY SWIVEL ólom szerelék készletet, a módszer rajongóinak tervezték, és mindent tartalmaz, amire szüksége van hozzá G-Round terepszínben. A készlet teljes 5 szereléket tartalmaz. Csomagolás tartalma:

- 5db Ólomkapocs-heavy duty gumiharanggal

- 5db Pontyozó forgó 4 méret

- 5db Kemény gubancgátló gumi 4cm

Raktáron
1.150 Ft