Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Bottartó fej

Nézet:
Rendezés:

Kiváló minőségű, hosszú élettartamú csuklós kialakítású.

Raktáron
735 Ft

Bottartó fej hátsó.

Raktáron
450 Ft

Extravagáns és praktikus hátsó bottartó fej, melybe jól passzolnak a parafanyeles feeder botok is! Gumírozott belsővel ellátott pofák jól fogják a botot, ha előredöntöd, akkor is megáll.

Raktáron
3.290 Ft

Speciális feeder bottartó fej, szabvány menettel ellátva így minden menetes leszúróval, rod pod-dal és tripod-dal használható.

Raktáron
1.250 Ft

Bottartó fej első.

Raktáron
450 Ft

Ledes botvillafej.

Raktáron
1.510 Ft
Könnyű, de erős műanyagból készült bottartó fej. Két irányban állítható. Menete kompatibilis a leszúrókkal, bottartó karokkal. Ideális feeder vagy matchbotos horgászathoz.  14x23 cm
Raktáron
990 Ft

Speciálisan a feeder horgászok igényeit kiszolgáló bottartó villafej. Középső részén egy gumicső található mely védi a botunkat. Kialakításának köszönhetően a hal nem tudja lerántani a botot a tartóról.

Raktáron
910 Ft
L-alakú bottartó fej, menetes, állítható dőlésszögű.
Előrendelhető
1.490 Ft

FC szivacsos bottartó (spicc)

 30cm

Raktáron
1.195 Ft

FC szivacsos bottartó (nyél)

 50cm

Raktáron
1.350 Ft

Professzionális feeder bottartó fej.

25 cm

Előrendelhető
1.990 Ft
Ennek a botvillának a különlegessége, hogy az egyenetlen vízparton is vízszintesbe billen a fejben található „V” alakú betét.
Raktáron
590 Ft

Ismét egy hasznos újítás a Carp Expert-től! Ez a bepattintós hátsó botvilla egyaránt alkalmas „hagyományos” horgászbotokhoz és vékony nyéllel rendelkező bojlis botokhoz is. Kettős kialakításának köszönhetően nem kell fölöslegesen bottartókat vásárolnunk, ezzel a praktikus megoldással orvosolhatjuk a felmerülő problémát. Az alján található menet kompatibilis bármely, a horgászatban használatos leszúróval, rod-poddal.

Raktáron
315 Ft

Kemény szivacsból készült feeder bottartó fej,sűrű fogazással,dönthető fejjel.  

Raktáron
2.450 Ft

5 pozíciós feder bottartó fej,kemény szivacsból,ami tökéletesen védi botunkat.  

Raktáron
1.320 Ft

V alakú horgászbottartó fej. Könnyű anyagú, de rendkívül erős kivitel. Minden technikához ajánlott, kimondottan feederbotos és Match botos módszerekhez. A kialakított praktikus zsinórvezetővel. Kompatibilis az összes menetes pontyhorgász és feeder horgász termékünkkel.

Raktáron
450 Ft

Menetes szárba, rod-podra vagy villafejek nélküli (pl.: buzzer bar) adapterbe csatlakoztatható, erősített, U alakú villafej, amelyet a horgászbot nyél felőli oldalán célszerű elhelyezni.

Raktáron
450 Ft

Ez a modern, SILSTAR márkájú, "előre" való bottartó fej, a kapcsoló elfordítása után, világít! Az éjszakai horgászat alkalmával, így nagyban segíti a "tájékozódást".

Raktáron
875 Ft
Könnyű, de erős műanyagból készült bottartó fej. Két irányban állítható. Menete kompatibilis a leszúrókkal, bottartó karokkal. Ideális feeder vagy matchbotos horgászathoz.  14x23 cm
Raktáron
990 Ft

Speciális bottartó fej feeder horgászathoz.

Első és hátsó bottartóként egyaránt használható

10,5 cm

Raktáron
1.290 Ft

Ezzel a hátsó bottartóval nem kell többet attól tartani, hogy lecsúszik a bot az állványról amikor felfelé kell állítani a spicceket, akadós, sűrű növényzetű tavakon, vagy folyóvízen. Szabványos réz csavaros menete bármilyen leszúróba, rodpodba, tripodba illeszkedik.

Raktáron
290 Ft

6 pozíciós feeder bottartó fej,kemény szivacsból ami tökéletesen védi botunkat.  

Raktáron
1.580 Ft

Anyaga :

alumínium bársony borítással

Raktáron
1.890 Ft

Az AF1 egy menetes csatlakozóval ellátott feederes botvilla fej, a hölgyek számára kialakított Pink színben, hogy a hozzá párolsuló Method Pink horgászbot, ne egy sima tartóban kapjon helyet.

A termék általános leszúrókhoz, tripodokhoz, és bármilyen szabvány foglalattal rendelkező kereszttartóval használható.

Hölgyek számára tökéletes választás, hogy teljes legyen a közkedvelten használt Pink összeállítás.

Raktáron
1.750 Ft

Feeder bottartó fej, EVA felülettel ami védi botunkat. A szabvány menettel ellátott fej minden rodpoddal, leszúróval, és feeder karral is kompatibilis.

10 különböző botpozícióhoz 24 cm-es bottartó fej

Raktáron
3.250 Ft

SNATCH FÉM BOTRÖGZÍTŐ A Snatch botrögzítőnk teljesen megújult változata, erősebb, több rögzítő ponttal. Teljesen alumíniumból készült, csúszásgátló betétekkel és csatos rögzítő szerkezettel a könnyű és biztonságos rögzítésért.

Előrendelhető
2.550 Ft

Két méretben választható, így alkalmas parafa vagy teli nyeles botokhoz, de rögzíthetők vele abbreviated/shrink nyelű modellek is. A belső szilikonbetét megvédi a botot a sérüléstől

A Nash által kifejlesztett Butt Lock botfogó villa praktikus, egyszerű és biztonságos. Minden esetben erőssen a helyén tartja a botodat.

Raktáron
5.390 Ft
Facebook