Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Kereszttartó

Rendezés:
Nézet:
Carp Zoom Rod Podokkal kompatibilis.
Raktáron
3.490 Ft
Carp Zoom Alu Buzz bar kereszttartó szabványos menettel rendelkezik, így hagyományos bottartóra is rögzíthető. Igényes kivitel, hosszú élettartam jellemzi. Kettő vagy három bottartó villa helyezhető el rajta, egyenlő osztásban.
Raktáron
1.890 Ft
Carp Zoom Rod Podokkal kompatibilis.
Raktáron
3.990 Ft
Carp Zoom Alu Buzz bar kereszttartó szabványos menettel rendelkezik, így hagyományos bottartóra is rögzíthető. Igényes kivitel, hosszú élettartam jellemzi. Kettő vagy három bottartó villa helyezhető el rajta, egyenlő osztásban
Raktáron
1.990 Ft

Többállású speciális Guru feeder bottartó fej, kompakt, megbízható kialakítással.
12 különböző beállítás lehetséges rajta és 11 lehetséges bot állással rendelkezik.
Az állítható szélső karok a botrántós kapásoknál is megtartják botunkat és megakadályozzák, hogy a hal lerántsa azt.
A speciálisan kialakított zsinórvezetők megakadályozzák, a zsinór szorulását.

Raktáron
6.390 Ft

A Delphin EVASTIC Easy feeder első bottartó melynek szélessége 25cm, egy nagyon praktikus és ötletes eszköz, mely főként a feeder technikás horgászatra készült. Fekete EVA habból készült, mely könnyű és kíméletes a bottesthez. A bordázott alaknak köszönhetően jól tartsa a botot helyén. Mindkét végén műanyag bordó perem van, mely meggátolja a bot leesését erőteljes kapásnál. A bottartó univerzális menettel van ellátva, valamint egy állítható csuklóval mellyel dőlési szöget szükség szerint és a tereptől függően beállíthassuk.

Raktáron
2.590 Ft

NGT Buzz Bar Saválló - 3 bot, 30 és 40 cm között állítható szélesség.
Standard, kontra anyás, menetes részekkel.

Raktáron
4.350 Ft

A Delphin EVASTIC Easy feeder első bottartó melynek szélessége 30cm, egy nagyon praktikus és ötletes eszköz, mely főként a feeder technikás horgászatra készült. Fekete EVA habból készült, mely könnyű és kíméletes a bottesthez. A bordázott alaknak köszönhetően jól tartsa a botot helyén. Mindkét végén műanyag bordó perem van, mely meggátolja a bot leesését erőteljes kapásnál. A bottartó univerzális menettel van ellátva.

Raktáron
3.150 Ft

A Prologic Black Fire Buzzer Bar ultra könnyű alumíniumból készült. Erős és megbízható, a legjobb ár-érték aránnyal a piacon! Két botos kivitelezésű.

A hozzá illő leszúróival és stéges talpával együtt is használható.  Így már egyszerűen letehetjük botjainkat a stégen is.

Ellenálló fekete festéssel készült.

Raktáron
1.980 Ft

30 cm hosszú, saválló anyagból készült buzzbar, szabvány menettel elektromos kapásjelzők, bottartó villák rögzítéséhez, három botos változatban.

Raktáron
3.990 Ft