Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Dudi Bait

Rendezés:
Nézet:

A Mr Dudi aditiv egy nagyon koncenrtált és erős aromájú adalékanyag(dip). Kiválóan alkalmas a bojlik dippelésére (is), “tuningolására”! Rendkívül magas aminósav tartalmú keverék, mely természetes étvágyfokozókat is tartalmaz.
Az etetésre szánt keveréket locsoljuk be ezzel a fantasztikus attraktorral. A hatás meglepő lesz.
Készüljünk életünk horgászataira.
PVA barát termék!

Raktáron
4.990 Ft

A Mr Red Super Hot aditiv egy nagyon koncenrtált és erős aromájú, csípős adalékanyag. Kiválóan alkalmas a bojlik dippelésére, “tuningolására”! Rendkívül magas aminósav tartalmú keverék, mely természetes étvágy fokozókat és csípős attraktorokat is tartalmaz.
Az etetésre szánt keveréket locsoljuk be ezzel a fantasztikus attraktorral. A hatás meglepő lesz.
Készüljünk életünk horgászataira.
PVA barát termék!

Raktáron
4.490 Ft

Étvágyfokozó folyadék a pontyok és egyéb békés halak számára. A vízzel érintkezve olyan folyamat játszódik le ami egy rendkívül látványos zöld színű felhőt képez, mely felkelti a környéken lévő halak figyelmét és oda vonzza őket. Függőleges irányban is kifejti csalogató hatását, mivel a fenékről felszáll egészen a víz felső rétegéig. De természetesen horizontálisan is terjed. Használhatjuk a csalink dippelésére, etetőanyagokhoz keverve. Mivel rendkívül koncentrált, már minimális mennyiség is elképesztő hatást fejt ki.
PVA bages módszerhez is előszeretettel használjuk.
Tipp: Amikor PVA zsákocskával horgászunk, bedobás előtt egyszerűen merítsék a zsákot egy “Verzala” tartalmú edénybe.
Öntsünk egy kis mennyiséget a PVA bagbe és kívül is kenjük be azt. Így a vízbe süllyedéskor egy vonzó csíkot húz maga után, mely lehúzza a halakat a horgunk közelébe.

Raktáron
2.090 Ft

100%-ban a Mr Red oldódó bojli tésztájából készült paszta. Rendkívül attraktív és nagyon jól oldódik. Kapástalan időben csodákra képes.
Tipp: Gyúrják közvetlenül a csalira és egy keveset az ólomra is. A hatás nem marad el.

Raktáron
2.750 Ft