Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Lisztek

Lisztek

Nézet:
Rendezés:

Hagyományosnak mondható alapanyag. Bojlizáshoz, felhősítő (busázó, keszegező) etetőanyagokhoz, pelletekhez ideális összetevő. Magas fehérjetartalma és finom íze teszi vonzóvá a halaknak.

Kiszerelés: 400g/db

Raktáron
1.340 Ft

A vérliszt alacsony hőmérsékleten készül speciális szárítási technológiával. Nagyon magas a fehérjetartalma. 80%-ban tartalmaz az állatok számára emészthető fehérjéket.

80%-ban tartalmaz az állatok számára emészthető fehérjéket.

Használható bojli alapmixekbe de bizonyított már etetőanyag kiegészítőként is.

Kiszerelés: 1kg

Raktáron
1.550 Ft

A kukoricacsíra likőr gyártásakor keletkező liszt. A kukoricát magas hőfokon, nagy nyomáson főzik. Érdekes íze, illata, magas aminosav tartalma emeli ki a többi liszt közül, túladagolása lehetetlen. Segít a halak figyelemfelkeltésében, illetve az etetésen való tartásukban. Etetőanyagokba is használható, bojli készítéskor egy igen értékes összetevő, ragasztóhatása, íze és tápanyagtartalma miatt.

Raktáron
1.350 Ft

Kifogástalan minőségű, Spanyolországban gyártott, sötét színű, nagyon erős és jellegzetes szaggal rendelkező halliszt. Csak és kizárólag a tonhal húsából készítik, a lehető legkímélőbb (Low Temperature L.T.) eljárással. A halas jellegű bojlik készítésnél, akár 40%-os arányban is használható. Fehérje: 60%

Raktáron
1.650 Ft
Facebook