Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Kesztyűk

Nézet:
Rendezés:

Tartós latex bevonat védelmet nyújt a fogak, kopoltyú lemezek és hátuszonyok okozta sebek ellen.

Két méretben kapható L  és XL méretben.

Raktáron
4.390 Ft

Távdobásokhoz tervezett dobókesztyű. Ergonomikus kialakítás, puha vászonból bőr megerősítéssel.
Kétujjas kialakítás. Univerzális méret.

Raktáron
2.990 Ft
  • Egyedülálló kialakításának köszönhetően jobb és balkezesek egyaránt használhatják.
  • Puha védőréteg, melyekkel dobás közben jobban érezhetjük a zsinórt, mint a hagyományos bőr dobókesztyűkkel.
  • Gyorsan száradó anyag.
Raktáron
3.100 Ft

A dobókesztyű vagy ujjvédő használata a meghorgászandó távolságok miatt mára egyre szélesebb körben elterjedt. Nem csak a nagyhalas, surf, bojlis technikában használják már hanem a feeder horgászatnál is. A fonott dobóelőkék alkalmazása miatt a zsinór dobás közben megsértheti, de akár be is vághatja a horgász ujját ennek elkerülése érdekében használjuk a dobókesztyűt.

Raktáron
1.490 Ft

Gyakran érvényes az, hogy ha valami egyszerű az megbízhatóan működik! Ez 100%-ban érvényes a Delphin WARP dobókesztyűre is. Ez a dobókesztyű javarészt neoprénből készült, nagyon kényelmes és a felhelyezése csak pár másodperc. A csúszásgátló anyagnak köszönhetően ami az egy új belsejében található, megakadályozza a nem kívánt ujjvágásokat dobásnál. A Delphin Warpnak köszönhetően az ismétlődő dobások, ezentúl a horgászat kellemes részévé válnak.

Raktáron
990 Ft

Sok mozgással /pl. pergetés/ járó horgászatokhoz való ez a kesztyűtípus. A 2,5mm-es neoprén anyag szabadon engedi mozogni ujjainkat,még is elegendően melegen tart. Ha vízbe kell nyúlnunk vagy meg kell fogni a vizes halat,akkor sincs gond,ugyanis a neoprén anyag nem szívja be a vizet. Ha mégis szükség van az ujjainkra a felhajtható kesztyű ujjakon kidugva tudjuk használni őket. A kesztyű tenyérrésze csúszásgátló bevonatot kapott,ezért könnyen kézben tarthatóak a kifogott halak a horogkiakasztás idejére.

Raktáron
2.590 Ft
Facebook