Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Pet-Product

Nézet:
Rendezés:

Kifejezetten közép és nagytestű kutyák tablettája zöldajkú kagylóval dúsított ,kálcium és foszfor kiegészítésével ,mely a leggyorsabban növő kutyák elengedhetetlen vitaminja

Raktáron
2.050 Ft

Közép és kistestű kutyák számára kifejlesztett vitaminkészítmény, amely a csontosodás döntő folyamatait teszi probléma mentessé, biztosítja az optimális csontosodási folyamatokhoz szükséges hátteret.

Raktáron
1.655 Ft

Nagyon magas koncentrációban tartalmazza azokat az anyagokat, amelyekből csúcsminőségű szőr képződik.

Raktáron
2.010 Ft

Mindazokat a vitaminokat tartalmazza, amelyek ahhoz kellenek, hogy a legfiatalabb kutyákból egészséges, vidám felnőtt kutyák legyenek

Raktáron
1.650 Ft

Zöld algával dúsitott multivitamin,akár állandóan lehet adni , de két havonta két hét szünet szükséges.Betegségből lábadozó kutyáknak adjunk két hétig dupla adagot. A tablettát önmagában vagy a kutya táplálékával összekeverve adjuk be az állatnak.

Adagolás : 10 ttkg/1 szem tabletta

Mennyiség : 160 szem tabletta/doboz

Emberi fogyasztásra nem alkalmas.

Raktáron
2.050 Ft
Pet Product Calcium és Foszfor tabletta A nagytestű kutyák egészséges csontozatának, megfelelő erőnlétének, optimális fizikai állapotának fontos feltétele a megfelelő mennyiségű calcium és foszfor bevitel.
Raktáron
1.655 Ft

Erősíti a kutya szervezetének természetes védekezési képességét.Az adalékok értékes testfelépítést és ballasztanyagokat adnak,javítják a szervezetet szép bundát és tiszta bőrt kölcsönöz kutyájának.

A tablettát 6 éves kortól javasoljuk adagolni,,három hónap után két hét pihentetés javasolt.A tablettát önmagában vagy a kutya táplálékával összekeverve adhatjuk be az állatnak. A termék szerves kalciumot(tojáshéj) tartalmaz.

Adagolás: 10 ttkg/ szem tabletta

Mennyiség : 160 szem tabletta/doboz

Emberi  fogyasztásra nem alkalmas.

Raktáron
1.655 Ft

Kifejezetten házi koszton nevelkedő kutyák vitaminja.

Raktáron
1.655 Ft
Facebook