Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Ollók,fogók

Nézet:
Rendezés:

Speciális él kiképzésének köszönhetően könnyedén elvágja az összefont szálat

Előrendelhető
610 Ft

Kiváló minőségű, 3 sorban elhelyezkedő extra éles késekből gyártott igényes gilisztavágó olló. Segítségével pillanatok alatt, könnyedén összeapríthatjuk az etetőanyagba szánt mennyiséget.

Raktáron
880 Ft

Az ólombontó csipesz a finomszerelékes horgászat nélkülözhetetlen eszköze

Raktáron
705 Ft

Az érsebészetben használt szerszámmal a mélyre nyelt horgot gyorsan és kíméletesen el tudjuk távolítani a hal szájából. Rozsdamentes acél anyaga garantálja a hosszú élettartamot

Raktáron
2.500 Ft

Sokan használnak szilikon csali gyűrűt, ez a készülék megkönnyíti a felhelyezését. A karmok kitágítják a gyűrűt, majd az könnyen ráhelyezhető a csalira.  Kis méretű csaliknál, vagy hidegben megkönnyíti a csalizást.

 

Tipp: A szilikon termékek gyakorlatilag láthatatlanok a víz alatt, így használatuk különösen tiszta vízben ajánlott.

Raktáron
780 Ft
Profi eszköz, nem csak profiknak!
Raktáron
3.880 Ft

Speciális igénybevételhez tervezett, nemesacél anyagú horgászolló.

Raktáron
2.490 Ft

Többfunkciós fogó, mely bármilyen helyzetben segítségünkre lehet. Fogó, csavarhúzók, reszelő, fűrész, konzervnyitó, sörnyitó és kés teszi teljessé ezt az eszközt. A fogó rozsdamentes acélból készült, gumírozott markolattal szerelt, és fekete, puha vászontokban kapható.

 Hossza: 16,5 cm (nyitott), 10,1 cm (összezárt)

Raktáron
2.490 Ft

Többfunkciós fogó, mely 6 különböző segédeszközt foglal magába, kiemelve talán a kis zseblámpát. A fogó teljesen összecsukható, így szinte bárhol elfér. Rozsdamentes acél, LED lámpa, fekete, puha tok jellemzi.

 Hossza: 12,5 cm (nyitott), 7,7 cm (összezárt)

Raktáron
1.490 Ft

Robusztus, erős kivitel a nagy igénybevételű használatra. Sátrazáshoz, túrázáshoz és horgászathoz javasolt. Rozsdamentes acél, puha, bordázott markolattal. Profi eszköz, fekete, puha tokban.

 Hossza 15 cm 

Raktáron
1.750 Ft

Többfunkciós fogó. Kiváló élével elvághatjuk zsinórunkat, de akár a horgot is könnyedén ki tudjuk szabadítani. Felhasználási területe szinte korlátlan. Rozsdamentes acél, erős, csúszásmentes markolat. Fekete, puha tok.

 Hossza 16,5 cm

Raktáron
1.680 Ft

Kompakt zsebolló: mindig kéznél van, amikor szükség van rá. Védőkupakkal és zsebklipsszel, a toll méretű olló teste tartós műanyagból, pengéje acélból készült.

Raktáron
550 Ft
Zsinórvágó csipesz, kihajtható jigfej lyukasztóval és minikéssel.
Raktáron
1.250 Ft
Facebook