Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Merítőhálók,haltartók,szákok,lebegtetők,nyél

Rendezés:
Nézet:

Mérete: 110x18,5cm

Jelenleg nem kapható
1.590 Ft

Méretek : 122 x 25 x 15 cm

Úszó haltartó és mérlegelő, terepszínű hálóval. Ideális a hal pihentetésére, amíg a mérlegeléshez és fotózáshoz szükséges eszközöket előkészítitek. 4 db fogófüllel és 2 db mérlegeléshez való füllel rendelkezik. A puha, terepszínű hálót kiválóan átjárja a víz, megerősített, lezáró karikákkal ellátott HD cipzárakkal zárható.

Raktáron
21.990 Ft

MÉRET

122 cm x 64 cm x 17 cm

SZÍN

barna

Raktáron
17.490 Ft

Szögben dönthető. Használható elektromos kapásjelzőkhöz, bottartó fejekhez, haltartó szákokhoz.

  • 45°
Raktáron
2.490 Ft

Nagyon praktikus irattartó mely, 100%-ban ellenáll a víznek és a nedvességnek. A használt anyagnak és az át nem eresztő hegesztésnek köszönhetően megbízhatóan megakadályozza a víz behatolását. Ezért ideális tároló értékei megőrzésére, mint a mobiltelefon, pénztárca, iratai vagy kulcsai. Az anyaga nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben, és könnyen mosható. A bezárást a felső rész becsavarásával oldja meg majd a csattal rögzíti.

Műszaki paraméterek:

Külső méret: 30x17cm

Raktáron
2.190 Ft

Nagyon praktikus merítőtartó mely, 100%-ban ellenáll a víznek és a nedvességnek. A használt anyagnak és a kiváló minőségű varrat nélküli összetételnek köszönhetően megbízhatóan megakadályozza a víz behatolását illetve kifolyását. Természetesen megakadályozza a nem mindig kellemes illatokat amelyek a merítőből áradnak. Elsősorban a nedves merítő, bojlis merítő szállítására lett tervezve. Az anyaga nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben, és könnyen mosható. A szállítását megkönnyíti az oldalárra varrott fekete fogantyú. A bezárást a felső rész becsavarásával oldja meg majd a csattal rögzíti.

Műszaki paraméterek:

Külső méret: 125x20cm

Raktáron
3.490 Ft

Robusztus fém kivitel

Univerzális illeszkedik mindegyik merítőnyélhez

Y formájú

Raktáron
1.690 Ft
  • A PVC anyagú zsákba tehetjük a vizes merítőszákot, így az nem vizez össze semmit és kevésbé érződik a szaga.
Raktáron
5.190 Ft