Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Vödör , Dézsa,Keverődény

Rendezés:
Nézet:
Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 10 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 4 literes tálkából áll (falmagassága 9 cm).
Raktáron
2.990 Ft
Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 18 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 2 literes tálkából áll (falmagassága 9 cm).
Raktáron
5.230 Ft

18 literes Guru vödör fedéllel.

Raktáron
4.690 Ft
  • Kiváló minőségű fröccsöntött csalisvödör, alkalmas bojlik, magok, pelletek szállítására mind nedves, mind pedig száraz állapotban.
  • 100%-ban vízhatlan fedél
  • 13,2 literes kapacitás
  • Átlátszó ablak
  • Szintjelzés
Raktáron
2.990 Ft

Ennek a remek tálcának köszönhetően nem hiányozhatnak a kezünk ügyéből a PVA termékek, csalizó eszközeink vagy a horog csalik. Az Utility Tray tökéletesen illeszkedik a 17L es Vödör pereméhez és a megbízható tartáshoz elég gyengéden a peremre pattintani. Ez által tökéletesen hozzáférhetővé válnak a horog  csalik, csalizó eszközöz, ideális magasságban a székhez vagy ágyhoz. Az Utility Tray könnyen ki és be helyezhető, hátrom szeparált tároló részének köszönhetően pedig egyszerűen rendszerezhetőek az újra csalizáshoz, újrakötéshez használatos eszközeink.

Raktáron
1.850 Ft

A legújabb Nash Lake Legend Camo mintázatú vödör ideális a helytakarékos csali tároláshoz.
-Kemény, ütésálló
-Nagy teherbírású
-Négyzetes alakú

Az Utility Tray tökéletesen illeszkedik a 17L es Vödör pereméhez és a megbízható tartáshoz elég gyengéden a peremre pattintani. Ez által tökéletesen hozzáférhetővé válnak a horog  csalik, csalizó eszközöz, ideális magasságban a székhez vagy ágyhoz. Az Utility Tray könnyen ki és be helyezhető, hátrom szeparált tároló részének köszönhetően pedig egyszerűen rendszerezhetőek az újra csalizáshoz, újrakötéshez használatos eszközeink. A termék külön megvásárolható(https://allatihami.hu/horgasz_felszereles_314/vodrok_396/nash_bucket_utility_tray_17_literes_vodorhoz_8698)
Raktáron
5.750 Ft
Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 5 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 2 literes tálkából áll (falmagassága 6,5 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.
Raktáron
1.950 Ft