Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Biogance

Nézet:
Rendezés:

Biogance parfüm használatával friss illatot biztosít kedvencének és mindemellett dezodorálja a bundáját is, csökkenti a kellemetlen szagokat. Biogance parfüm alkoholmentes és nem irritálja az állatok szaglását, szaglószervét. Olajos összetevőinek köszönhetően sokkal tovább megtartja az illatát, mint az alkohol tartalmú parfümök. Mindemellett fényessé teszi az állatok bundáját is.

Összetétel (hatóanyagnál mennyiség is): Illatanyagok, ifralan OP 11, citronellol, kumarin, hidroxicitronellal, linalol , lilial, geraniol, alfa-izo metilionone, cinnamil alcohol, etoxilált castor olaj, tisztított víz. Célállatfajok: Kutya, macska. Felhasználási területének rövid leírása, felhasználási javaslat, javallatok: „A rózsa, a vanília és a kókusz illatával." Geránium, vanília, rózsa, szantálfa, kókusz, benzoin.

Raktáron
3.495 Ft

Összetétel: Geránium, vanília, rózsa, szantálfa, kókusz, benzoin. Olajos összetevőinek köszönhetően sokkal tovább megtartja az illatát. Alkohol mentes, így nem irritálja kedvencük bőrét. Hipoallergén és PH semleges. Parabén-, színezőanyag- és detergens mentes.

A Biogance Parfum Parisian a rózsa, vanília és a kókusz növényeinek illatából összeálló kozmetikum kutyák és macskák dezodorálására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, mindemellett még fényessé is teszi az állatok bundáját.

Raktáron
3.495 Ft

Összetevők: Cédrus, pézsma, bergamot, levendula, szantálfa, jázmin. Olajos összetevőinek köszönhetően sokkal tovább megtartja az illatát. Alkohol mentes, így nem irritálja kedvencük bőrét. Hipoallergén és PH semleges. Parabén-, színezőanyag- és detergens mentes.

A Biogance Parfum Pure Male az erdő értékes, erős aromájú növényeinek illatából összeálló kozmetikum kutyák és macskák dezodorálására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, mindemellett még fényessé is teszi az állatok bundáját.

Raktáron
3.495 Ft
Facebook