Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Légpumpa / Csalihal levegőztető

Nézet:
Rendezés:

A csalihalak problémamentes szállítását oldja meg ez az ötletes szerkezet . Akár nagy mennyiségű csalihalat is tárolhatunk kis helyen, ha levegőpumpával megoldjuk az oxigén utánpótlást . 2db góliát elemmel működik. - alacsony áramfelvétel - ütésálló műanyag ház -súlyozott levegőztető fej.

Előrendelhető
2.100 Ft
Működik elemről, akkumulátorról, hálózatról és szivargyújtóról, USB csatlakozóval!
Előrendelhető
5.950 Ft

A csalihallal történő ragadozó halas horgászatok során, sokszor komoly kihívást jelent a csalihalak élve tartása. Ez az góliátelemről működtethető légpumpa a horgászatok vagy hosszabb utak során lesz nagy segítségünkre a csalihal élve tartásában. A légpumpa teljesítménye egy billenő kapcsoló segítségével két fokozatban szabályozható, igazodva ezzel a szállított csalihal mennyiségéhez. A légpumpát – aminek motorja teljesen vízhatlan borítást kapott – egy akasztó segítségével a vödör oldalára helyezhet.

Raktáron
3.190 Ft

Visszatérő probléma rablóhal horgászat során a csalihalak életben tartása!


A vízben oldott oxigén szintjének csökkenésével egyenes arányban kell számolnunk a csalihalak elhullásának növekedésével is.
Ez nem csak anyagi veszteség számunkra, hanem tönkre teheti az egész horgászatunkat, hiszen ha nincs megfelelő minőségű és mennyiségű csalink, bizony a ragadozók figyelmét sem fogjuk felkelteni.

Erre a problémára kínál megoldást az LF Csalihal levegőztető, melynek használatával megnövelhetjük halaink életben tartásának esélyét, és ezáltal a horgászat is eredményesebb lehet.

A levegőztető egy darab 1,5 V-os góliát elemmel működik, mely nem tartozéka a terméknek.
A csomag tartalmaz viszont egy 50 cm hosszú szilikon csövet és egy akváriumi levegő porlasztót.
A porlasztó fejet a szilikon cső segítségével kössük össze a levegőztetővel, helyezzük a kishalak vízébe, majd pedig kapcsoljuk be.
A kétféle sebességnek köszönhetően, nyári pecák alkalmával is biztonságosan szállíthatjuk kishalainkat.


Nélkülözhetetlen nemcsak a ragadozó halak horgászatában, hanem az oxigénhiányt kevésbé tűrő akváriumi díszhalak szállítása során is.

Raktáron
2.550 Ft
Facebook