Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Zsínórok

Nézet:
Rendezés:

Fűnyíró damil  1,80 mm    50 méter.

Raktáron
1.550 Ft

A műanyag spulnikon helyet foglaló zsinórok orsónkra történő feltekercselését segíti ez a rendkívül praktikus adapter. Segítségével könnyen és egyenletesen elvégezhetjük a fárasztó műveletsort a kellő feszesség beállítása után.

Előrendelhető
840 Ft

A dobástávolság pontos meghatározására alkalmas számláló. Dobjuk be a szereléket, szereljük fel a botra, majd kicsévélésnél akasszuk a zsinórunkat a klipszbe, kitekerés után pedig olvassuk le az értéket. Éjszakai horgászathoz háttérvilágítással.

 • Elemigény: 2x LR1130

Raktáron
3.790 Ft

Sárga és fehér színben kaphatóak.

Elsősorban a sötét zsinórokhoz ajánljuk, akár matchezéshez, akár spombozáshoz!

Raktáron
2.630 Ft

A zsinórsüllyesztő spray hasznos segítség. Azokban az esetekben ajánlott a zsinórsüllyesztő spray használata, amikor nehezebben tudjuk elsüllyeszteni damilunkat a rárakódott szennyeződéstől, de további esetekben is segítségünkre lehet. A zsinórsüllyesztővel fújjuk be az orsó dobján lévő damilt, aminek következményeképp csökkenteni tudjuk a víz és zsinór közti felületi feszültséget, így damilunkat lényegesen könnyebben a víz felszíne alá meríthetjük, ezzel kiküszöbölve a felszíni áramlatok zavaró hatását. Megfigyelhetjük, hogy a zsinórsüllyesztő spray használatával csökkentjük a damil, valamint a gyűrűk súrlódását. Ez dobáskor érezhetővé válik, és mérhetően nagyobb távolságok elérését teszi lehetővé. A horgászatonként 1-2 alkalommal zsinórsüllyesztővel kezelt damilra lényegesen kevesebb szennyeződés rakódik. Összetevőinek köszönhetően nem károsítja a damil szerkezetét.

Óvintézkedés: ha véletlenül szembe kerülne, bő vízzel mossa ki a szemét, nagyobb mennyiség

véletlenszerű lenyelése esetén forduljon orvoshoz!
Raktáron
825 Ft
Facebook