Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Amur

Nézet:
Rendezés:

Új, kifejezetten amur horgászatához készített etetőanyag keverék.

Raktáron
525 Ft

Egyedi, zöld színű, különleges ízesítésű csali kukorica, kifejezetten az amur horgászatához. Tökéletes állagának köszönhetően horogra tűzve, vagy hajszálelőkén felkínálva is rendkívül fogós csali.

 

Raktáron
590 Ft

Kifejezetten amuroknak készített etető, szoktató pellet.

Raktáron
1.790 Ft

Folyékony aroma amurhorgászathoz. Használhatjuk etetőanyagokhoz, magkeverékekhez és pelletekhez utóízesítésre. Etetőanyaghoz vízzel hígítva használjuk. Töményen PVA barát!

 200ml 5-10 kg eteőanyag készítésére elegendő.

Raktáron
595 Ft

Amur horog

 Amur és ponty horgászathoz

Extra erős anyagból

Füles kialakítás

Rövid, tartós hegy

2/0,1/0,1,2,4,6 os méretekben.

Raktáron
390 Ft

Az Amino dip sorozat új tagja, gyors csalogató hatást kiváltó, mártogató aroma horogcsalikhoz. Jellegzetes ízkombinációja miatt az amurok kedvelik. PVA barát!

Raktáron
890 Ft
Speciális zöldfűszer és növényi anyagokból készített keverék amur horgászatához.
Raktáron
295 Ft

Speciális bojli rengeteg összetevővel, mely az amurok által közkedvelt növényi eredetű táplálékok keverékét tartalmazza (sás, hínár, vízinövények), ezáltal fokozva a hatékonyságát. Természetes színe nem kelt gyanakvást a legtapasztaltabb halban sem.

 Átmérő: 18mm

Raktáron
1.790 Ft

Amuroknak ellenállhatatlan lebegő bojli, amely önmagában vagy más bojlikkal kombinálva is rendkívüli eredmények elérésére képes. Spirulina (tengeri alga) hozzáadásával készült.

Raktáron
990 Ft
A FermentX etetőanyagok és magvak lassan, de biztosan meggyőzik a kételkedő horgászokat is, így már nem kérdés, hogy a felmelegedő, vagy a már felmelegedett vizek leghatékonyabb csalogatóanyagai között tartják számon ezeket
Raktáron
990 Ft
Facebook