Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü

Trixie 86200 automata haletető

Ár:
9.875 Ft (7.776 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 86200
Cikkszám: 2006
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Automata haletető.

Leírás és Paraméterek

Használati útmutató

1. Helyezze be az elemeket.

Nyissa fel a szerkezet hátsó részét (1), a felső rész lepattintásával. Használjon   AA  méretű 1,5 V alkáli elemet. Figyelem! Ne használjon újratölthető elemet!

2. Az etetés idejének beprogramozása.

Használja a kapcsolót (2) a 12 vagy 24 órás etetési idő intervallum beállításához. Az automatikus etető az elemek behelyezésének pillanatától kezdi a számlálást.

3. Kézi etetés

A beprogramozott etetési időszakok közötti etetéshez nyomja meg a MAN- gombot (3), így az etető automatikusan átvált egyszeri etetésre.

4. Könnyű feltöltés, bonyolult szétszerelés nélkül

Állítsa az adagolókart a maximumra (4) nyissa ki a dob tetejét, és töltse meg haltáppal. Az automatikus etető alkalmas lemezes és szemcsés haltápok használatához.

5. Tisztítás

Tisztításhoz húzza ki a dobot (6) a házból.

6. A táp mennyiségének meghatározása

Az adagolókar (4) segítségével szabályozható a táp mennyisége.

7. Elhelyezés

A szerkezet felhelyezésének két lehetséges módja van, az akvárium típusától függően.

7.1 A műanyag csavar segítségével az etető az akvárium pereméhez rögzíthető. Ügyeljen arra, hogy a dobot az akvárium vízfelszíne felett helyezze el. Bizonyosodjon meg róla, hogy a táp, a dob nyílásából közvetlenül esik a vízbe.

7.2 A mellékelt tépőzár segítségével az etető az akváriumtetőhöz rögzíthető. Csúsztassa le a tartó részt (8) az etető szerkezetről. A felragasztást megelőzően tisztítsa meg az adott felületet az esetlegesen előforduló zsírfoltoktól és portól. Ezt követően, a tépőzárról távolítsa el a papírt, és helyezze az egyik felét az akváriumtetőre a másikat pedig az etető aljára. Az etető felhelyezéséhez illessze össze a tépőzár két felét. Ügyeljen arra, hogy a dobot az akvárium vízfelszíne felett helyezze el. Bizonyosodjon meg róla, hogy a táp, a dob nyílásából közvetlenül esik a vízbe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!