Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát ,a cookie-kal  teszi kellemesebbé a böngészési élményt.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Cralusso

Cralusso

Rendezés:
Nézet:
A Color antenna matrica megoldást kínál számunkra abban az esetben, ha a kiválasztott úszó antennája nem látható megfelelően, illetve akkor is, ha valamilyen jelölést szeretnénk elhelyezni az úszó antennáján.
Raktáron
495 Ft

 Cralusso feeder programjának idei évi újdonsága a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló működésű „SHELL” névre keresztelt method kosár töltő. Nevét kagyló formájú kialakításáról, kapta. Kifejlesztéséhez a legmodernebb 3D nyomtatás technológiáját alkalmaztuk. Egyedülálló működésű töltőszerszám, mellyel rendkívül gyors és egyszerű a method kosarak töltése és ürítése. A hosszanti tengelyén történő nyitása, meggátolja az etetőanyag töltőbe ragadását. A hagyományos töltőktől eltérően, nem kell nyomkodni, csak szétnyitjuk és leesik a kosárról a töltő, melybe soha nem tapad be az etetőanyag!

Univerzális formakialakításnak és mérnöki tervezésnek köszönhetően a Cralusso kosarai mellett, más gyártók feeder kosarával is egyaránt használható. Egyedülálló megoldásának köszönhetően, olyan különleges töltési módók is megvalósíthatók, mint a két színű töltés. Két eltérő színű etetőanyag, a meder fenéken a halak számára könnyebben észrevehető, nagyon kontrasztos felkínálást tesz lehetővé. 

A Shell method kosár töltő nagy előnye az egyszerű, gyors használat. A megtöltött kosárról a szétnyíló szerszám sok esetben magától leesik. Abban az esetben, ha a method kosáron marad, csak elég egy ujjunkkal kissé megnyitni és máris szabaddá válik bevetésre kész method kosarunk.

Raktáron
1.170 Ft